Sådan bliver vores siddebolde produceret

Oprettet d. under Design og produktion

Alle vores siddebolde, træningsbolde, pilatesbolde og siddepuder bliver produceret hos Ledragomma i Italien. 

 

Ledragomma er ligesom siddebold.dk en familieejet virksomhed. For et par år siden var vi nede og besøge dem og se deres produktion. 

 

For os betyder det rigtig meget at kende til alle led i produktionen af vores produkter. Både for at være sikker på en høj kvalitet og sikkerhed for vores kunder, men også at produktionen foregår under ordentlige forhold for de ansatte. 

 

Af de samme årsager har vi valgt at få vores betræk syet på en lokal systue i Helsingør, hvor vi også selv har kontor og lager. 

 

At betrækkene ikke bliver syet på en fabrik i udlandet, betyder at vi kan sikre os en høj kvalitet i hvert eneste produkt. Samtidig kan vi være helt sikre på at der ikke er børnearbejde eller lignende indblandet i vores produktion. Som et ekstra plus er der ingen lang transport fra den anden ende af verden. 

 

Vi har et rigtig tæt samarbejde med vores systue, så vi kan sørge for en hurtig og fleksibel levering. Os så er de virkelig dygtige og kreative, og kan lave specialdesignede løsninger til vores kunder som ønsker dette. 

 

Kontakt os gerne, hvis du har et særligt ønske til et betræk til din siddebold. Det kan være en farve der passer ind i dit hjem eller kontor, som vi ikke har i vores faste sortiment. Eller måske dit barns yndlingsdyr som ikke allerede findes i udvalget af bolde med dyrebetræk

 

I denne video kan du se hvordan vores betræk bliver syet. 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar