Forebyg eller reducér rygsmerter med en siddebold

 

Hvorfor en siddebold?

En siddebold er et ergonomisk og økonomisk fordelagtigt alternativ til en traditionel kontorstol. Når bolden bruges som stol trænes både balance og kernemuskulatur helt ubevidst. Bolden giver stor bevægelsesfrihed og sørger for at du ofte skifter stilling. Dette er med til at forebygge smerter i lænd, ryg og nakke.

 

Når du sidder på en bold vil det være mere naturligt at skifte position ofte og din kernemuskulatur er i højere grad aktiveret. Dette styrker musklerne i ryg og mave samt øger blodomløbet til både krop og hjerne.


At sidde aktivt, betyder at din krop er i bevægelse mens du sidder. Du skal ikke selv tænke på at bevæge dig eller lave øvelser hele tiden, da bolden gør arbejdet for dig.

Læs mere her
 

 

Fordele ved en siddebold

 

Stærkere muskler og øget blodomløb

På en siddebold opnår du en ergonomisk stilling med ret ryg og åbne hofter. Derudover giver bolden stor bevægelighed og sørger for at du automatisk skifter stilling ofte. Dette øger blodomløbet til både muskler og hjerne. Kroppen styrkes og balancen forbedres da kroppen hele tiden korrigerer for det eftergivende underlag. Øget blodomløb til hjernen giver mere energi og øger effektiviteten.

 

Færre rygsmerter = færre sygedage

Den ergonomiske siddebold er især god til dig som oplever ryg-, nakke- eller lændesmerter. Med daglig træning (ved at bruge bolden som kontorstol) kan du styrke muskulaturen omkring rygsøjlen og maveregionen, hvilket vil være med til at reducere rygsmerterne. Færre rygsmerter kan være med til at nedsætte sygefravær. Samtidig giver det den enkelte medarbejder større velvære.

 

Produktion i Italien og Danmark

Bolden, som gemmer sig under betrækket er et højkvalitetsprodukt som bliver produceret i Italien. Bolden er støbt i et kraftigt mateteriale med antiburst og lever op til de europæiske krav for medicinsk udstyr. Alle vores betræk er designet og bliver produceret på en lokal systue i Kvistgård lidt uden for Helsingør. Betrækket er lavet i et lækkert møbelstof af 100% polyester, som både skåner miljøet og giver god komfort da det ikke optager fugt. 

 

Specialdesignede siddebolde

Udover vores fire standardfarver kan siddebolden laves i en lang række andre farver, mønstre og endda dyr. Alle specialdesign udvikles i samarbejde med vores systue.

 

Har I et gennemgående farvetema, forkærlighed for bestemte mønstre eller et dyr som maskot i virksomheden, så tøv ikke med at tage kontakt så vi kan få en snak om jeres ønsker og muligheder

 

Det er også muligt at få logo på siddebolden

 

Specialdesignede bolde laves kun på ordre med minimum 10 bolde. Der vil være 6-8 ugers leveringstid og returretten bortfalder

 

Skriv til os via formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt

 

 

 

 

 

Bestil siddebolde i vores fire standard farver

(1-2 ugers levering)

 

Blå

Sort

Grå

Lysegrå

Bestil her

 

 

Hvem vi er

Siddebold er en lille familieejet virksomhed med base i Helsingør.

 

Siddebold blev stiftet tilbage i 2001 af tidligere sygeplejerske og mensendiecklærer Anette Lyngby Kristensen og hendes mand Lars Doktor Kristensen og har siden leveret siddebolde til mange virksomheder, skoler, institutioner og private hjem. 

 

Ideen bag siddebolden opstod fordi Anette ikke brød sig om den måde hendes to sønner sad og hang i ryggen mange timer foran en computer hver dag. Hun vidste, at denne stilling sandsynligvis ville forårsage rygproblemer senere i deres liv. Siddebolden hjalp drengene med en langt bedre holdning og en sundere ryg. 

 

I dag har virksomheden udviklet sig til et familieforetagende. Sønnerne er ikke længere teenagere (men sidder stadig på siddebolde). Rasmus har en ph.d. i computer vision. Hans kone Louise har en kandidatgrad i cellebiologi. Mathias er fysioterapeut. Sammen udgør vi et stærkt team, klar til at hjælpe denne og kommende generationer mod en bedre hverdag.