Til virksomheder

Siddebold i virksomhed

En relativ stor del af sygefravær på arbejdspladserne skyldes rygproblemer - Vi sidder for meget ned!

 

Vi er ikke skabt til at sidde på stole, men til at gå, løbe, stå og ligge ned, med andre ord være i bevægelse. Men vores hverdag har ændret sig radikalt i løbet af få år. I dag er mange inaktive og sidder ned en stor del af dagen. Mange virksomheder – både store og små - benytter vores aktive siddeløsninger som alternativ til den almindelige kontorstol. Man sidder behageligt samtidig med at ryg og mavemuskler styrkes. 
 

Med Sitsolution-bolden - en siddebold med ben der skabt til kontorbrug, går det op i en højere enhed – de bliver stående når de ikke er i brug og rengøringen går som en leg, fordi bolden let kan stå på bordet.

 

 

Se vores udvalg og køb din egen Sitsolution-bold her
 

 

 

 

 

Hvad er fordelene ved at anvende en siddebold i stedet for en kontorstol?  

 

En bedre kropsholdning

Mange synker sammen når de sidder på en stol. Ryggen rundes hvilket giver risiko for diskoprolabs og andre rygskader. Når man sidder på en siddebold, bevarer rygsøjlen sin naturlige S-form.  Dette minimerer risikoen for de rygproblemer og -skader som mange timer i en unaturlig siddestilling medvirker til. 

 

En styrket krop

At sidde på en siddebold istedet for en kontorstol gør, at man ubevidst, konstant skifter arbejdsstilling for at holde balancen. Derved trænes både musklerne og balance.  Bolden er aktiv og giver efter, hvilket stimulerer, styrker og træner de dybe ryg- og mavemuskler. Stærke ryg- og mavemuskler forebygger rygproblemer, da musklerne hjælper til at holde rygsøjlen på plads. 

 

En aktiv siddestilling

At sidde på en almindelig kontorstol er en passiv aktivitet. Selv når man sidder på en ergonomisk kontorstol med vippefunktion, er man låst i sin siddestilling.

På grund af siddeboldens bevægelighed er man nødt til at konstant ændre sin siddestilling for at holde balancen. Dette holder kroppen igang og det at sidde ned bliver til en fysisk aktiv aktivitet, istedet for mange timers passivitet. 

 

Øget koncentration og effektivitet

Den konstante bevægelse holder kroppen og dermed hjernen igang. Blodcirkulationen bliver også øget igennem kroppen. Når man sidder på en siddebold vil man hurtigt mærke et højere energiniveau og øget koncentration gennem arbejdsdagen.

 

Prøv en siddebold helt uforpligtende


Vi giver alle virksomheder mulighed for at få en siddebold på prøve, helt uforpligtende. 
Kontakt os her for at høre mere og få muligheden for at mærke på egen krop hvordan en siddebold kan forandre jeres arbejdsdag. 
 

 

En siddebold der passer ind på jeres arbejdsplads


Med et betræk bliver siddebolden både mere behagelig og forvandlet til et stilfuldt møbel. 


Vi har et tæt samarbejde med en lokal systue der syr alle vores betræk. Derfor kan vi tilbyde skræddersyede løsninger, der passer ind i lige jeres kontorindretning.

Kontakt os hvis du er interesseret i f.eks. en anden farve betræk eller betræk med jeres firmalogo. 

 

Har I brug for en mindre og mere fleksibel løsning?


Hvis det af en eller anden grund ikke er muligt at bruge siddebolde på jeres arbejdsplads, det kan være pga. pladsmangel eller skiftende arbejdspladser, så kan en siddepude være en løsning. 
Læs mere om siddepuder her