Vores produkter

Bolde i høj kvalitet 

Alle vores bolde, både siddebolde, træningsbolde og pilatesbolde, er produceret af Ledragomma i Italien. Det garanterer en høj kvalitet og at boldene lever op til alle EU-standarder.

Boldene er støbt i et tykt materiale og testet op til 400 kg. Dette sikrer at de holder formen og fastheden i mange år fremover. Samtidig sørger Maxafe teknologien for, at de ikke eksplodere hvis der skulle gå hul på dem. En indre membran i materialet sørger gør at luften istedet siver langsomt ud. Og så kan mindre huller lappes med vores Fixakit.

Alle vores bolde og siddepuder er fri for latex, DOP og DEHP.

Se hele vores udvalg af siddebolde, træningsbolde og pilatesbolde

 

 

 

 

 

Specialdesignede og lokalproducerede betræk

Vores betræk til sidde- og træningsbolde bliver syet på en lokal systue i Helsingør. Ved at holde produktionen lokalt kan vi bade sikre høj kvalitet og en fleksibel levering. Samtidig støtter vi lokalmiljøet og kender til alle detaljerne i produktionen. 

Betrækkne er syet af tykt møbelstof så de, ligesom vores bolde, holder formen. De beskytter også boldene mod hjørner, lynlåse og andet der kan skade dem. 

Du finder vores ensfarvede betræk her

 

 

 

 

 

Unikke dyrebetræk til børnebolde

Vores systue har også udviklet de populære betræk til vores siddebolde og træningsbolde til børn. De findes i en lang række af søde dyr, og der kommer hele tiden nye til. 

De fantasifulde tumlemøbler er et helt særligt produkt, som kan skabe rammerne for et sundt og aktivt liv, allerede fra barndommen. 

Du kan se alle de søde og sjove varianter her og læse mere om hvordan børn kan bruge siddebolde og træningsbolde her

 

 

 

Siddepuder

Som et mindre og mere fleksibelt alternativ til siddebolde, forhandler vi også siddepuder. De er ligesom vores bolde fremstillet hos Ledragomma og er i samme høje kvalitet. Du kan læse mere om vores to varianter, Activa Disc og Fit sit, og deres mange anvendelsesmuligheder her

 

Råd og vejledning

Vi har mange års erfaring og hjælper gerne med råd og vejledning.

Med 20 års erfating og både en sygeplejerke og Mensendiecklærer samt en ergoterapeut i vores team, er vi altid klar til at hjælpe. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler vejledning til ergonomiske og aktive siddeløsninger.