Fortrydelsesret

Generelle oplysninger


Juridisk navn: Millar ApS
Organisationsform: Privat ejet
CVR-nr. 40753621
Adresse: HP Christensensvej 1, 3000 Helsingør
E-mailadresse: team@siddebold.dk
Telefonnummer +45 23448796


Betaling
Vi modtager Visa/Dankort samt Eurocard/Mastercard. Eller vi kan sende en faktura sammen med ordren (gælder kun for virksomheder). Fakturaen kan betales enten ved bankoverførsel eller ved FI indbetaling f.eks. Netbank

 

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:
 

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) Pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

 

NB: Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Der tages ikke gebyr, og beløbet hæves først når varen sendes. Der kan aldrig hæves et større beløb end du har accepteret.

 

Betaling med Anyday

Med Anyday kan du dele din betaling op i 4. Du betaler 25 % når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper 


Levering
Vi benytter PostNord og GLS pakkeshop/privat. Prisen for PostNord leverede pakker er kr. 60 til privatkunder og erhvervskunder. Prisen for GLS leverede pakker er kr. 45,- til pakkeshop og 55,- til adressen. Ved køb for minimum 499,- på samme ordre, sender vi fragtfrit med GLS til pakkeshop.

Som udgangspunkt leverer vi til Danmark, men vi kan leveres til andre lande, kontakt os venligst

Vi afsender varerne inden for 1-3 hverdage. Har du ikke modtaget noget 5 hverdage efter bestilling, så kontakt os venligst

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til team@siddebold.dk eller ringe 23448796 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i disse betingelser og vedlagt din ordrebekræftelse. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
                                                                                                                       
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette

 

Fortrydelse af en del af købet 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 


Returnering ved brug af 14 dages fortrydelsesret

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du kan købe en returlabel i vores shop til 45 kr. her eller selv stå for bestillingen af pakkelabel.

Varer undtaget fortrydelsesretten
 

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,


Varens stand, når du sender den retur

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kan risikere kun at få en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

 

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Millar ApS
H P Christensensvej 1
3000 Helsingør

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. ( mod forudgående aftale.)

Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

30 dages tilfredshedsgaranti på siddebolde, træningsbolde og børnebolde

Har du købt en siddebold, træningsbold eller børnebold, har du 30 dages tilfredshedsgaranti, selvom produktet er taget i brug.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at returnere dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til team@siddebold.dk eller ringe 23448796 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i disse betingelser og vedlagt din ordrebekræftelse. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din tilfredshedsgaranti. 

Returnering under tilfredshedsgaranti

 

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du kan købe en returlabel i vores shop til 45 kr. her eller selv stå for bestillingen af pakkelabel.

 

Returvaren skal sendes i ordentlig indpakning, gerne originalindpakning eller tilsvarende. Boldene skal være tømt for luft når de returneres.

Varen sendes retur til:

Millar ApS,
H P Christensensvej 1
3000 Helsingør

 

Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Når vi har modtaget den returnerede varer refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder)

 

Ombytning

Vi giver dig 30 dages ombytningsret uden yderligere fragtomkostninger*. Hvis du har købt en siddebold eller træningsbold baseret på vores størrelsesguide, men mener at du skal have en større eller mindre bold, har du mulighed for at få den ombyttet til en anden størrelse.

 

Vil du benytte denne mulighed, skal du indenfor 30 dage efter modtagelse sende en mail til team@siddebold.dk, hvor du angiver din højde, størrelsen på den bold du har købt og hvilken størrelse du ønsker at bytte til. Inden du kontakter os, bedes du se vores videoguides om hvordan bolden pumpes korrekt og tilstrækkeligt.

 

Vurderer vi at der er brug for en anden størrelse, sender vi en forudbetalt returlabel. Varen skal sendes i original emballage (mangler denne, kontakt os venligst før du returnerer) og i samme stand som ved modtagelse. Du står selv for det nødvendige forsendelsesemballage. 

 

NB: Mangler hele eller dele af den originale emballage, er den beskadiget eller er varerne i væsentlig dårligere stand end ved modtagelse, vil der blive opkrævet et gebyr inden der sendes en ny bold.

 

Når vi har modtaget den returnerede vare, sender vi den nye. Har den nye bold en merpris, sender vi en faktura på det beløb. Koster den nye bold mindre, refunderer vi forskellen.

 

Ombytningsretten omfatter følgende varer:

- Siddebolde (alle størrelser)

- Træningsbolde (størrelse XS-XL)

- Betræk og bold købt sammen

*ombytningretten gælder kun for varer sendt indenfor Danmarks grænser

 

Forlænget julegaveretur

Julegaver købt efter 1. november 2023 har forlænget retur og ombytningsret indtil 24/1-24. Regler for returnering og ombytning er som beskrevet ovenfor.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarligt emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Varen sendes til:
(Millar ApS, HP Christensensvej 1, 3000 Helsingør)

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Skriv til team@siddebold.dk eller ring på tlf. 23448796 inden returnering.

Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Lars Kristensen på team@siddebold.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

 

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Millar ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på siddebold.dk er Millar ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: team@siddebold.dk    

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Siddebold.dk

H P Christensensvej 1

3000 Helsingør

E-mail: team@siddebold.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

_______________________________________________________________________

 

Bestilt den: ____________________________Modtaget den:_______________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 14.12.2023