Til børn

Siddebolde og træningsbolde til børn

Vores siddebolde til børn fås i størrelser der passer helt ned til en personhøjde på en meter. Men mindre børn, der er for små til at bruge bolden til at sidde på, kan sagtens bruge bolden til at lege og tumle med. 

Børn har præcis lige så godt af at sidde på en siddebold som voksne har. Mange rygproblemer bliver grundlagt allerede i barndommen, og børn tilbringer også en større og større del af deres hverdag med stillesidende aktiviteter.

De stillesiddende aktiviteter bliver aktive med en bold.

I hjemmet kan en siddebold både bruges til lektielæsning, til at sidde på og lege eller foran fjernsynet eller computeren. At sidde på en siddebold styrker barnets kernemuskler, balance, motorik og koncentration. 

Vores siddebolde har små, praktiske ben der gør at de ikke triller væk når man rejser sig op. Benene er af blødt plastik og klapper sammen under bolden, når barnet sidder på den. Og så kan de  bruges til at holde fast i når de leger med bolden. 

Se vores udvalg af siddebolde og træningsbolde i børnestørrelser her

 

Et sjovt og lærerigt tumlemøbel

Mindre børn, der ikke er store nok til at sidde på bolden, kan stadig have stor glæde af at lege med en bold. Hele kroppen og mange muskler og sanser bliver brugt i legen. For børn kommer det helt naturligt at lege med bolden og de laver helt af sig selv mange af de øvelser og bevægelser som voksne skal instrueres i. 

At lege med en træningsbold eller en siddebold træner motorik, balance og koordinationsevne, samtidig med at musklerne styrkes. 

Unikke dyrebetræk til børnebolde

Vores systue har udviklet de populære betræk til vores siddebolde og træningsbolde til børn. De findes i en lang række af søde dyr, og der kommer hele tiden nye til. Dyrene indbyder til fantasifuld leg med bolden, samtidig med at de gør den til et sjovt møbel som pynter på børneværelset. 

Du kan se alle de søde og sjove varianter her

 

I skoler og daginstitutioner

 

Vi tror på læring i bevægelse. 

Det er ikke alle børn der lærer bedst ved at sidde stille på en hård og ukomfortabel stol. Også i skolen eller daginstitutionen kan børn have utrolig stor glæde af at sidde på en bold. Især urolige børn kan bruge deres energi og holde kroppen igang, mens de sidder ned. 

Aktive børn har lettere ved at koncentrere sig. Bevægelse er vigtigt, både for indlæring og motorisk udvikling. 

"Brug bolden - Sid aktivt"

Siddebolden giver mange muligheder for forskellige bevægelser. Børnene kan hoppe lidt op og ned mens de hører efter eller læser og på den måde både motionere og styrke rygsøjlen og få gang i blodomløbet. Der kan laves strækøvelser eller rulle henover bolden et par minutter. Der er uendelig mange muligheder for at bruge få minutter påp fysisk aktivitet flere gange i løbet af dagen.

Kontakt os for at høre mere om hvordan en siddebold kan gøre hverdagen mere sjov og aktiv på din skole eller daginstition, eller for at få en bold på prøve, helt uforpligtende.