Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

  • Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, eller i forbindelse med afsendelse af nyhedsbreve.
  • Personoplysningerne registreres hos Toftegaard (siddebold.dk) og skal ifølge bogføringsloven opbevares i fem år. 
  •  Den dataansvarlige på Siddebold.dk) er Lars D. Kristensen

 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
Som registreret hos Toftegaard (siddebold.dk), har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@siddebold.dk

Bilag 1 – Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv.

  1. Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Lars Doktor Kristensen er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Millar ApS

HP Christensensvej 1

CVR-nr.: 40753621

Telefon: 48485133 el 23448796

Mail: info@siddebold.dk

  1. Kontaktoplysninger på dataansvarlige

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på følgende måder:

  1. Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Millar ApS  (siddebold.dk)'s forretningsområde er: Salg af aktive siddeløsninger (siddebolde mv.) For at kunne servicere kunderne dvs. sende en bestilt ordre, kommunikere via e-mail og telefon (siddebolde mv.) og fakturere ordren har vi brug for telefonnummer (kundenummer), Navn og adresse samt e-mailadresse. Dvs. oplysninger som man i de fleste tilfælde kan finde på krak mv. 
  • Millar ApS (siddebold.dk) sælger eller videreformidler ikke data om vore kunder.
  • Vi opbevarer data flg steder:
    • På email – beskyttet af login til PC’er.
    • Hos E-conomic hvor vores økonomisystem er hosted – beskyttet af særskilt password.
    • Kunde data vedr. køb af bolde mv. opbevares desuden hos Scannet i Kolding der hoster vores webshop. Der er kunde data ligeledes beskyttet af password.
    • Data fra kunder som har tilmeldt sig nyhedsbrev opbevares hos MailChimp. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes. 
    • NB:  Når garantiperioden er udløbet efter 2 år slettes email ordren på bolde på vores PC’er således der kun ligger kunde data på E-conomic og Webshop hos Scannet.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Skattelovgivningen i Danmark. Hvor skat kræver vi opbevarer faktura oplysninger i 5 år. I øjeblikket kan økonomisystemer ikke slette kunde data der er over 5 år gamle. Vi har spurgt hos datatilsynet samt udbyderen af økonomisystemet og da vi ikke registrerer andre oplysninger den de ovenfor nævnte, udgør det ikke et problem.

 

Persondatapolitikken er senest opdateret den 11.01.2021