Om os

Siddebold er en lille familieejet virksomhed med base i Helsingør.

 

Siddebold blev stiftet tilbage i 2001 af tidligere sygeplejerske og mensendiecklærer Anette Lyngby Kristensen og hendes mand Lars Doktor Kristensen og har siden leveret siddebolde til mange virksomheder, skoler, institutioner og private hjem. 

 

Ideen bag siddebolden opstod fordi Anette ikke brød sig om den måde hendes to sønner sad og hang i ryggen mange timer foran en computer hver dag. Hun vidste, at denne stilling sandsynligvis ville forårsage rygproblemer senere i deres liv. Siddebolden hjalp drengene med en langt bedre holdning og en sundere ryg. 

 

I dag har virksomheden udviklet sig til et familieforetagende. Sønnerne er ikke længere teenagere (men sidder stadig på en siddebolde). Rasmus har en ph.d. i computer vision. Hans kone Louise har en kandidatgrad i cellebiologi. Mathias er fysioterapeut. Sammen udgør vi et stærkt team, klar til at hjælpe denne og kommende generationer mod en bedre hverdag.

 

Hos Siddebold ligger vi stor vægt på kvalitet. Vores bolde bliver produceret hos den italienske virksomhed Tonkey by Ledragomma, som i 1950 udviklede bolde til terapi og genoptræning. Boldene produceres derfor under meget strenge europæiske krav og er godkendt som medicinsk udstyr. Vores betræk udvikles og produceres på en lille lokal systue udenfor Helsingør, med fokus på de gode materialer og bæredygtighed. Betrækkene laves i et kraftigt og smudsafvisende møbelstof i 100% polyester. Alle materialer produceres indenfor Europa.