Styrk din krop og dit velbefindende med en siddebold

Oprettet d. under Bolden som stol

Træning af rygsøjlens muskelkorps med en siddebold er ikke kun med til at minimere risikoen for rygsmerter. Den øger også det almene velbefindende

Enkel og billig motion med en siddebold

Vi ved det godt, vi skal motionere for at holde os i form. Men i den fortravlede hverdag er det ikke altid der lige bliver tid og overskud til at gå i fitnesscentret eller få lavet gymnastiske øvelser hjemme på gulvet. Men nu kan du på en enkel og billig måde motionere både muskler, hjerne og nervesystem blot ved at udskifte stolen foran tv eller computer med en siddebold. Du kan slappe af, samtidig med at du sidder aktivt, eller du kan hoppe lidt op og ned, det bliver man i godt humør af, blodet bruser og energien øges.

Stor virkning – lille indsats

Ved at sidde på et bevægeligt underlag ændrer man automatisk stilling for at stabilisere kroppen. Boldens eftergivenhed stimulerer de dybe ryg- og mavemuskler til at arbejde dynamisk. Derved styrkes muskulaturen, blodcirkulationen bliver bedre og næringstilførslen til vævene øges. Træning af rygsøjlens muskelkorps er ikke kun med til at minimere risikoen for rygsmerter. Den øger også den almene velbefindende.

Siddebolde som alternativ til traditionelle stole

I Danmark har store bolde været kendt i genoptrænings- og gymnastik-øjemed i flere år, men i udlandet, bl.a. Schweiz, Tyskland, USA og Australien, har man længe brugt siddebolde som alternativ til traditionelle stole på arbejdspladser, i skoler og i hjemmene. Nu begynder boldene også at vinde indpas i Danmark.

Bolde til børnene: en iværksætterhistorie

En dansk sygeplejerske og mensendiecklærer ved navn Anette Lyngby var på jagt efter nogle sidde/hoppebolde til sine børn. Hun kom i kontakt med en forhandler, der var ved at flytte til Australien. Hendes mand, Lars Kristensen, der i forvejen var iværksætter, blev begejstret for den enkle, alsidige virkning af boldene. Der blev hurtigt taget en beslutning om at købe rettighederne til at forhandle de italiensk producerede siddebolde.

Siddebolde til alle aldre og størrelser

Boldene fås i størrelser ned til personhøjde på en meter og op til over 2 meter. Udover siddebolde med ben, som er et oplagt valg til kontoret, er der også andre produkter, herunder almindelige træningsbolde, pilatesbolde, siddepuder og massageruller. Selv babyer og mindre børn kan have glæde af boldene, da de træner balance, motorik og koordinationsevne, samtidig med at muskulaturen styrkes.

Koncentration og velvære øges med siddebolde

Undersøgelser har vist, at koncentrationen øges hos unge, og møder bliver mere effektive på arbejdspladser, hvor medarbejderne bruger siddebolde. Velværet stiger også, når man bruger en siddebold i stedet for en traditionel stol. Så hvorfor ikke prøve at udskifte din stol med en siddebold i dag? Det er en simpel og nem måde at forbedre dit helbred på.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar