Privat

Bolde og siddepuder kan benyttes flere steder i hjemmet f.eks.:

 

  • Ved spisebordet
  • Når man ser TV
  • Foran computeren
  • På børneværelset

 

Selvom man kommer til at sidde aktivt på bolden eller siddepuderne så opleves det ofte som lidt befriende – foran TV’et kan man hoppe lidt på bolden så man ikke sidder og falder helt hen – og især elsker ungerne at sidde helt frit og kunne køre fra side til side – frem og tilbage eller hoppe – det betyder, at man stadig er frisk når udsendelsen er forbi – man har ikke siddet helt passivt som tilskuer.


Mange oplever at de børne møbler der er købt til børneværelset ikke rigtig bliver brugt – i stedet sidder ungerne på gulvet eller på sengen etc. Det skyldes ofte at møblerne ikke er særlig gode rent ergonomisk – så ungerne finder hurtigt en bedre måde at sidde på når de leger eller spiller computer – men med en bold er sagen ofte en helt anden.
Har man fået ondt i ryggen vil det ofte føles som en ren lise at sidde på en bold både ved spisebordet foran PC’en eller TV’et – bare den følelse at man lige kan flytte sig ganske lidt så smerterne aftager et stykke tid – og så flytter man sig bare lidt igen.