Om Boldene

Pezzi siddeboldene

fås i 4 (5) forskellige størrelser i 2 versioner – med og uden ben. Det er vigtigt at bolden har en størrelse der passer til personhøjden.
42 cm passer til børnhave alder ca. 110 cm i højde,
53cm uden ben og 55 cm med ben passer til børn op til ca. 5 klasse.
65 cm passer til personer op til ca. 180 cm.
75 cm passer til personer op til ca. 2 meter
og selvfølgelig har vi bolde til personer over 2 meter – f.eks. 85 cm.
Hvad med større bolde? – Vores leverandør startede i 1950'erne med bolde. Formålet var genoptræning af Polio ramte – der blev rullet henover bolden, så vi har bolde op til 120 cm og kan levere mange andre former for bolde.  Kontakt os venligst for yderligere information.
Alle bolde er testet til 400-450 kg. Vi har prøvet at presse en bold med 5000 kg  mellem 2 plader –  uden den sprang.
Materialet er forholdsvis tykt og som nævnt testet til ca. 400kg. Det betyder bolden kan pumpes så den bliver fast – man skal sidde på toppen af den og ikke synke ned som i en sækkestol. Hvis en bold "kun" er testet til ca. 150 kg er materialet for tyndt, bolden giver sig for meget og man synker ned i den og har ikke den gavnlige virkning – og man kommer til at sidde som på en stol og det er ikke meningen. Så der er stor kvalitetsforskel på bolde.
Alle bolde og siddepuder er selvfølgelig Latex fri og DOP-DEHP fri. Skulle der blive et lille hul i en bold kan det lappes med Fixakit lappegrej.
Når man skal vælge boldstørrelse skal man udelukkende se på person højde. Vægten har ikke indflydelse på hvor stor bolden skal være.

SOFFBOLDE

til Pilates træning: Boldene er fra 15 cm i diameter og op i 5 forskellige størrelser op til 40 cm- hver størrelse er let genkendelig da farverne er forskellige – de er lavet i samme materiale som de store pezzi siddebolde.
Massage ruller og massage bolde – skab blodomløb. varm musklerne op, masserer myoser – brug rullerne under fødderne så blodomløbet i ben og fødder stimuleres.


FIT SIT skråpuder og Activa Disc

til både voksne og børn. Activa disc har mange anvendelses muligheder – som balance "bræt", på steder hvor bolde ikke kan benyttes – den er let at flytte med – og kan endda tages med i Teater og Biograf. Activa Dish kan endda benyttes i bilen – put ganske lidt luft i Activa disc og mærk forskellen – genial til den lange køretur.
Fit Sit har med sine massage dupper og skrå facon vundet indpas på mange kontorer og private hjem hvor man gerne vil sidde næsten som på bolden men hvor der ikke rigtig er plads til bolde.

 

Et par certifikater:

ISO 9001

ISO 13485